Maurits Korse

Maurits (30 jaar) werkt als Adviseur Duurzaamheid bij Gemeente Haarlemmermeer en komt uit Den Haag

Een duurzaam beleid van ABP waardoor jij later – naast financiële vrijheid – op een gezonde manier van een mooie en eerlijke wereld kunt genieten: dat is waar ik voor ga! Een kritische blik op de keuzes die ABP maakt op het gebied van duurzaamheid, klimaat en privacy zijn hard nodig.

Ik wil nieuwe mogelijkheden onderzoeken waarmee jij nu al op een duurzame manier profijt kunt krijgen van jouw maandelijkse inleg. Immers, de investeringen van nu, hebben effect op onze financiële situatie, onze gezondheid en onze leefomgeving later.

Naast duurzaamheid wil ik ook digitalisering van de dienstverlening kritisch volgen. Die is belangrijk om jou te kunnen informeren en bedienen. Maar daarbij zijn toegankelijkheid en de bescherming van jouw privacy belangrijke aspecten om goed te waarborgen.

Ik werk sinds 2016 als beleidsadviseur duurzaamheid bij de gemeente Haarlemmermeer en ben betrokken bij de smart city ontwikkelingen. Ik ben 30 jaar en woon met mijn vriendin in den Haag. In mijn vrije tijd ga ik graag schaatsen, fietsen of tuinieren. Met een achtergrond in design en duurzaamheid ben ik samen met mijn vriendin ons toekomstige tiny house aan het ontwerpen.